×
Home Nieuws Livescore

Koeman en Gakpo blikken vooruit op EK-kraker tegen Roemenië

Koeman en Gakpo blikken vooruit op EK-kraker tegen Roemenië
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 1 juli 2024 17:08 uur

Bondscoach Ronald Koeman en Cody Gakpo hebben vandaag tijdens een persconferentie vooruitgekeken naar de achtste finale van het EK waarin het Nederlands elftal het zal opnemen tegen Roemenië. De spanning stijgt nu Oranje zich voorbereidt op de eerste knock-outwedstrijd van het toernooi, die zal plaatsvinden in Duitsland.

Koeman benadrukte tijdens de persconferentie het belang van focus en vastberadenheid in de aanloop naar de cruciale wedstrijd tegen Roemenië. De bondscoach sprak vol vertrouwen over de kwaliteiten van zijn team en benadrukte het belang van een goede teamspirit om succes te behalen in het vervolg van het EK.

Cody Gakpo, die de laatste tijd indruk heeft gemaakt met zijn spel, sprak ook over de aanstaande wedstrijd en de uitdagingen die het met zich meebrengt. De jonge aanvaller gaf aan klaar te zijn om zijn bijdrage te leveren aan het team en keek uit naar de mogelijkheid om zich te laten zien op het Europese podium.

Met de achtste finale in zicht is de spanning voelbaar bij zowel de spelers als de staf van het Nederlands elftal. De verwachtingen zijn hooggespannen en het team is vastbesloten om alles te geven in de strijd tegen Roemenië. De fans kunnen zich opmaken voor een enerverende wedstrijd waarin Oranje zal strijden voor een plek in de kwartfinales van het EK.