×
Home Nieuws Livescore

Willem II bijna rond met Belgische verdediger Tirpan

Willem II bijna rond met Belgische verdediger Tirpan
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 1 juli 2024 16:40 uur

Willem II heeft zijn oog laten vallen op de Belgische vleugelverdediger Mickaël Tirpan, zo heeft het Brabants Dagblad gemeld. De club uit Tilburg staat op het punt om de transfer van Tirpan af te ronden, nadat de speler maandag al met succes medisch gekeurd werd. De 27-jarige Belg zal overkomen van Lierse Kempenzonen en wordt gezien als een waardevolle aanwinst voor het team van Willem II.

Met de komst van Tirpan hoopt Willem II de verdediging te versterken en meer stabiliteit achterin te creëren. De Belgische vleugelverdediger staat bekend om zijn snelheid, technische vaardigheden en tactisch inzicht, eigenschappen die goed van pas zullen komen in de Eredivisie. De clubleiding van Willem II is dan ook verheugd met de aanstaande komst van Tirpan en kijkt uit naar wat hij kan toevoegen aan het team.

Tirpan zelf is eveneens enthousiast over de transfer naar Willem II en ziet het als een mooie kans om zijn carrière in Nederland voort te zetten. De Belgische verdediger is vastbesloten om zich te bewijzen en een belangrijke rol te spelen in het team van trainer Fred Grim. Met zijn ervaring en kwaliteiten hoopt Tirpan een waardevolle bijdrage te leveren aan de ambities van Willem II voor het komende seizoen.