×
Home Nieuws Livescore

Tim de Cler haalt uit naar Valentijn Driessen na kritiek.

Tim de Cler haalt uit naar Valentijn Driessen na kritiek.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 1 juli 2024 15:24 uur

Voormalig Oranje-speler Tim de Cler heeft scherpe kritiek geuit op sportjournalist Valentijn Driessen na diens uitspraken over Joey Veerman. De Telegraaf-verslaggever suggereerde dat de interlandcarrière van Veerman ten einde zou zijn na de nederlaag van het Nederlands elftal tegen Oostenrijk met 3-2. De Cler, die zeventien keer voor het Nederlands elftal uitkwam, is het absoluut niet eens met deze stelling en noemt de opmerking van Driessen ongepast en voorbarig.

De voormalige Oranje-international benadrukt dat Joey Veerman nog een lange carrière voor zich heeft en dat het te vroeg is om nu al conclusies te trekken over zijn toekomst bij het Nederlands elftal. De Cler gelooft sterk in de kwaliteiten van de jonge middenvelder en vindt dat hij nog voldoende tijd heeft om zich te bewijzen op het hoogste niveau. Hij roept op tot geduld en vertrouwen in de talentvolle speler.

Tim de Cler, die zelf de druk van het spelen voor het nationale team heeft ervaren, begrijpt hoe belangrijk het is om steun te krijgen vanuit de media en het publiek. Hij benadrukt dat het cruciaal is om spelers de ruimte te geven om te groeien en zich te ontwikkelen, zonder hen voortijdig af te schrijven. De kritiek van Driessen op Joey Veerman is volgens De Cler dan ook ongegrond en niet constructief voor de ontwikkeling van de jonge talenten in het Nederlandse voetbal.