×
Home Nieuws Livescore

Manchester United biedt 50 miljoen voor Matthijs de Ligt

Manchester United biedt 50 miljoen voor Matthijs de Ligt
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 1 juli 2024 15:08 uur

Manchester United heeft zijn zinnen gezet op het binnenhalen van Matthijs de Ligt en is vastberaden om de verdediger los te weken bij Bayern München. De Duitse topclub heeft een stevige prijskaartje van vijftig miljoen euro plus bonussen op de Oranje-international geplakt, zo meldt de Duitse tak van Sky Sport.

De Engelse club is echter niet van plan om zomaar toe te geven aan de financiële eisen van Bayern München. Manchester United is vastbesloten om creatief te werk te gaan in hun pogingen om De Ligt naar Old Trafford te halen. De clubleiding is momenteel druk bezig met het uitwerken van een strategie om de transfer mogelijk te maken, zonder de financiële stabiliteit van de club in gevaar te brengen.

Matthijs de Ligt zelf heeft nog geen uitspraken gedaan over een mogelijke overstap naar Manchester United. De jonge verdediger geniet momenteel van zijn tijd bij Bayern München en focust zich op zijn prestaties op het veld. Het is echter duidelijk dat de interesse van de Engelse club niet onopgemerkt is gebleven en dat de onderhandelingen tussen de clubs in volle gang zijn. Manchester United lijkt vastberaden om De Ligt aan hun selectie toe te voegen en zal er alles aan doen om dit doel te bereiken.