×
Home Livescore

Wim Jonk lovend over Spaanse vleugelflitsers op EK

Wim Jonk lovend over Spaanse vleugelflitsers op EK
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 1 juli 2024 14:48 uur

Voormalig Nederlands international Wim Jonk heeft zijn bewondering uitgesproken voor het spel van het Spaanse nationale team tijdens het EK. Jonk is vooral onder de indruk van de vleugelspelers Nico Williams en Lamine Yamal, die volgens hem een belangrijke rol spelen in het succes van Spanje op het toernooi.

Jonk, die zelf bekend stond om zijn technische vaardigheden als middenvelder, prijst de snelheid en behendigheid van Williams en Yamal. Hij noemt hen 'vleugelflitsers' die het verschil kunnen maken in wedstrijden. De oud-voetballer geniet van het dynamische spel dat de Spanjaarden laten zien en ziet in Williams en Yamal spelers met veel potentieel.

Met hun acties aan de zijkanten van het veld zorgen Williams en Yamal voor dreiging en creëren ze ruimte voor hun medespelers. Jonk is van mening dat deze twee spelers een belangrijke factor zijn in de aanval van Spanje en dat hun prestaties een positieve invloed hebben op het team als geheel.

Als voetbalanalist volgt Wim Jonk het EK op de voet en blijft hij gefascineerd door het spel van de Spaanse ploeg. Hij kijkt reikhalzend uit naar de volgende wedstrijden waarin Williams en Yamal opnieuw hun talent kunnen tonen en hoopt dat zij een cruciale rol zullen spelen in het verdere verloop van het toernooi.