×
Home Nieuws Livescore

PSV heeft weinig kans op transfer Aster Vranckx

PSV heeft weinig kans op transfer Aster Vranckx
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op maandag 1 juli 2024 14:32 uur

Het lijkt erop dat PSV weinig kans maakt om Aster Vranckx naar Eindhoven te halen. De 21-jarige middenvelder van VfL Wolfsburg lijkt namelijk op weg te zijn naar de Premier League, zo melden Belgische media. De transfer van Vranckx naar de Engelse competitie zou een flinke streep door de rekening van PSV betekenen, aangezien de club al geruime tijd geïnteresseerd is in de talentvolle Belg.

Vranckx, die momenteel actief is bij VfL Wolfsburg, heeft indruk gemaakt met zijn spel en heeft de aandacht getrokken van verschillende topclubs in Europa. PSV leek lange tijd een serieuze gegadigde te zijn voor de handtekening van de jonge middenvelder, maar nu lijkt het erop dat een overstap naar de Premier League aanstaande is.

De Belgische media speculeren over welke club Vranckx mogelijk zal gaan versterken in de Engelse competitie. Verschillende Premier League-clubs zouden interesse hebben getoond in de diensten van de talentvolle speler, waardoor PSV mogelijk achter het net vist. Het is voor de Eindhovense club dan ook een tegenvaller dat de kans op het binnenhalen van Vranckx steeds kleiner lijkt te worden.

PSV zal nu waarschijnlijk op zoek moeten gaan naar alternatieve versterkingen om het middenveld te versterken. De club zal zich moeten richten op andere spelers om de selectie te versterken en de ambities voor het komende seizoen waar te kunnen maken. De teleurstelling over het mogelijke mislopen van Vranckx zal echter nog wel even nadreunen in Eindhoven.