×
Home Nieuws Livescore

Oranje-fans verdedigen Joey Veerman tegen kritiek De Telegraaf

Oranje-fans verdedigen Joey Veerman tegen kritiek De Telegraaf
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 1 juli 2024 13:48 uur

Oranje-fans laten hun steun blijken voor Joey Veerman, nadat eerder al teamgenoten Virgil van Dijk en Nathan Aké zich achter de spelmaker schaarden. De kritiek van De Telegraaf-journalist Valentijn Driessen, die stelde dat Veerman niet langer thuishoort in het Nederlands elftal, valt niet in goede aarde bij de supporters.

Veerman, die momenteel uitkomt voor SC Heerenveen, heeft de harten van vele Oranje-fans veroverd met zijn indrukwekkende spel en creativiteit op het veld. Zijn technische vaardigheden en slimme passes hebben hem tot een van de meest opvallende spelers in de Eredivisie gemaakt, wat resulteerde in een groeiende steun vanuit het publiek.

De reactie van de fans op de uitspraken van Driessen benadrukt de verdeeldheid die heerst over de toekomst van Veerman in het Nederlands elftal. Terwijl sommigen zijn potentieel en toegevoegde waarde voor het team benadrukken, zijn anderen van mening dat hij nog niet klaar is voor een vaste plek in de nationale ploeg. Deze discussie zal ongetwijfeld voortduren in de aanloop naar de volgende interlandperiode.