×
Home Nieuws Livescore

Assistent-trainer Michael Valkanis prijst Steven Berghuis bij Ajax

Assistent-trainer Michael Valkanis prijst Steven Berghuis bij Ajax
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 1 juli 2024 12:08 uur

In het afgelopen seizoen stond Steven Berghuis regelmatig in de schijnwerpers bij Ajax, waar zijn prestaties nauwlettend werden gevolgd. Ondanks de kritiek die hij soms te verduren kreeg, is Michael Valkanis, voormalig assistent-trainer van John van 't Schip, vol lof over de linkspoot. Tijdens een interview met Voetbal International deelde Valkanis zijn positieve ervaringen met Berghuis, waarbij hij benadrukte dat de speler veel potentie heeft.

Valkanis, die goed bekend is met Berghuis vanuit zijn tijd als assistent-trainer, prijst de kwaliteiten van de voetballer en gelooft in zijn kunnen. Hij benadrukt dat Berghuis over de juiste mentaliteit en drive beschikt om te slagen op het hoogste niveau. Valkanis ziet in Berghuis een speler met een sterke wil om te winnen en een belangrijke bijdrage te leveren aan het team.

De lovende woorden van Valkanis zullen ongetwijfeld een boost zijn voor Berghuis, die zichzelf wil bewijzen en zijn stempel wil drukken bij Ajax. Met de steun van een ervaren coach als Valkanis kan Berghuis zijn talent verder ontwikkelen en zijn spel naar een hoger niveau tillen. Ajax-fans zullen ongetwijfeld benieuwd zijn naar de prestaties van Berghuis in het komende seizoen, met de hoop op succes en glansrijke overwinningen.