×
Home Nieuws Livescore

De Ligt mogelijk naar Manchester United, kritiek op Ten Hag

De Ligt mogelijk naar Manchester United, kritiek op Ten Hag
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 1 juli 2024 11:08 uur

In de wereld van het voetbal gonst het van de geruchten over de mogelijke transfer van Matthijs de Ligt van Bayern München naar Manchester United. Sportjournalisten Mike Verweij en Valentijn Driessen hebben hun zegje gedaan over deze op handen zijnde stap. Ze zijn over het algemeen positief gestemd over de mogelijkheid van De Ligt om naar de Engelse club te verkassen.

Echter, Valentijn Driessen werpt een interessant perspectief op de situatie. Hij ziet de mogelijke transfer als een teken van zwakte voor Erik ten Hag, de coach die opnieuw lijkt te kiezen voor het terughalen van een oude bekende. Dit roept vragen op over de strategie van Ten Hag en of het wellicht een gebrek aan vertrouwen in de huidige selectie weerspiegelt.

De discussie over de toekomst van Matthijs de Ligt blijft dus voortduren, met verschillende meningen en interpretaties die de ronde doen in de voetbalwereld. Het is duidelijk dat deze mogelijke transfer veel stof doet opwaaien en de gemoederen bezighoudt. We zullen moeten afwachten hoe deze situatie zich verder ontwikkelt en welke beslissing De Ligt uiteindelijk zal nemen in zijn carrière.