×
Home Nieuws Livescore

Twintigjarige Belg Johan Bakayoko wijst veertig miljoen euro af en blijft bij PSV!

Twintigjarige Belg Johan Bakayoko wijst veertig miljoen euro af en blijft bij PSV!
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 4 september 2023 16:32 uur

Jonge Belgische voetballer Johan Bakayoko heeft de afgelopen dagen de clubs in de transferperiode flink beziggehouden. Ondanks een bod van veertig miljoen euro van Brentford, bleef de twintigjarige speler onverstoorbaar.

In een interview met de NOS geeft Bakayoko toe dat er veel gebeurd is rondom hem, maar dat hij erin geslaagd is om gefocust te blijven. Hij had al aan het begin van de transferperiode besloten om bij PSV te blijven en is nooit van gedachten veranderd, ondanks de verleidelijke aanbiedingen.

Bakayoko, die afgelopen zaterdag een assist gaf tegen RKC Waalwijk (0-4), is vastberaden om zijn avontuur in Eindhoven voort te zetten. Hij wil kampioen worden met PSV en zo ver mogelijk komen in de Champions League. Hoewel hij beseft dat veertig miljoen een aanzienlijk bedrag is, blijft hij gefocust op het voetbalveld. Ongeacht of er veertig, vijftig of zelfs honderd miljoen wordt geboden, heeft Bakayoko al besloten om te blijven.

Met de komst van Hirving Lozano ziet Bakayoko een sterke concurrent in het team. Hij is echter blij met de toevoeging van goede spelers, omdat dit de kans vergroot om zowel teamdoelen als persoonlijke doelen te behalen, zoals het winnen van het kampioenschap. Bang voor concurrentie is hij zeker niet, integendeel, hij houdt ervan.