×
Home Livescore

Ajax in gesprek met Alanyaspor over transfer Aydin

Ajax in gesprek met Alanyaspor over transfer Aydin
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 1 juli 2024 08:48 uur

Ajax heeft de aandacht gevestigd op de talentvolle speler Oguz Aydin van Alanyaspor. Voorzitter Hasan Cavusoglu heeft bevestigd dat er gesprekken hebben plaatsgevonden tussen de Nederlandse club en de Turkse club over een mogelijke transfer. De Amsterdammers tonen serieuze interesse in de jonge speler, maar ze zijn niet de enige club die hem op het oog heeft.

Met zijn indrukwekkende prestaties heeft Aydin de aandacht getrokken van meerdere Europese clubs. Naast Ajax zijn er ook andere clubs die interesse tonen in de diensten van de talentvolle middenvelder. De strijd om zijn handtekening belooft dan ook spannend te worden in de komende transferperiode.

De 21-jarige Aydin wordt gezien als een veelbelovend talent en heeft al laten zien over veel potentieel te beschikken. Zijn technische vaardigheden en spelintelligentie maken hem een gewilde speler op de transfermarkt. Het is dan ook geen verrassing dat clubs als Ajax hun oog op hem hebben laten vallen en bereid zijn om te onderhandelen over een mogelijke overgang.