×
Home Nieuws Livescore

Afellay onder de indruk van Williams na EK-goal.

Afellay onder de indruk van Williams na EK-goal.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 1 juli 2024 02:08 uur

Ibrahim Afellay heeft zijn bewondering uitgesproken voor de indrukwekkende prestatie van Nico Williams tijdens de achtste finale tussen Spanje en Georgië. De vleugelaanvaller van Athletic Bilbao wist zondagavond te schitteren door zijn eerste doelpunt op het EK te maken, wat resulteerde in een overwinning van 4-1 voor Spanje.

Afellay, voormalig Nederlands international en bekend om zijn eigen talent op het veld, was diep onder de indruk van de vaardigheden en vastberadenheid van Williams. De jonge speler liet zien dat hij een belangrijke troef is voor het Spaanse nationale team en zijn club met zijn doelpunt en sterke optreden tijdens de wedstrijd.

Met zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid heeft Williams niet alleen zijn teamgenoten en fans verrukt, maar ook de aandacht getrokken van ervaren spelers zoals Afellay. De lof van de voormalige Barcelona-speler benadrukt de impact die Williams heeft gehad in de achtste finale en zijn potentieel om een ​​belangrijke speler te worden in het internationale voetbal.

De prestatie van Nico Williams tegen Georgië zal ongetwijfeld een mijlpaal zijn in zijn carrière en een moment om te onthouden voor zowel hemzelf als de fans van het Spaanse voetbal. Met Afellay die zijn bewondering uitspreekt, wordt de jonge vleugelaanvaller geprezen voor zijn optreden en belooft hij een veelbelovende toekomst in het voetbal.