×
Home Livescore

Kramer wenst ex-teamgenoot Ratiu succes in Oranje duel

Kramer wenst ex-teamgenoot Ratiu succes in Oranje duel
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 1 juli 2024 01:40 uur

Voormalig ADO Den Haag-speler Michiel Kramer heeft zijn voormalige teamgenoot en huidige tegenstander in het Nederlands elftal, Andrei Ratiu, alle succes toegewenst. De Nederlandse aanvaller en Roemeense verdediger hebben een geschiedenis samen van hun tijd bij de Haagse club. Kramer en Ratiu hebben in het verleden zij aan zij gestreden op het veld, maar zullen nu tegenover elkaar staan in een belangrijke interland.

De band tussen de twee spelers gaat verder dan alleen voetbal. Ze hebben samen getraind, wedstrijden gespeeld en momenten gedeeld binnen en buiten het veld. Ondanks dat ze nu voor verschillende nationale teams uitkomen, blijft de waardering en respect voor elkaar bestaan. Kramer heeft laten weten dat hij trots is op de prestaties van Ratiu en hoopt dat hij zijn beste spel zal laten zien tijdens de komende wedstrijd.

Het is altijd bijzonder om te zien hoe voetbal vriendschappen kan creëren die de grenzen van teams en competities overstijgen. De connectie tussen Kramer en Ratiu is een mooi voorbeeld van hoe sport mensen samenbrengt, zelfs wanneer ze aan tegenovergestelde kanten van het veld staan. De supporters kunnen zich verheugen op een boeiend duel tussen deze twee voormalige teamgenoten die nu als rivalen zullen strijden voor de overwinning.