×
Home Nieuws Livescore

Quilindschy Hartman worstelt met vertrek Arne Slot Feyenoord.

Quilindschy Hartman worstelt met vertrek Arne Slot Feyenoord.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 1 juli 2024 00:40 uur

Het vertrek van Arne Slot bij Feyenoord heeft voor de nodige onrust gezorgd binnen de selectie, zo laat Quilindschy Hartman weten. De verdediger van de Rotterdammers gaf toe dat hij het moeilijk had met de beslissing van de club om afscheid te nemen van de trainer. Tijdens een interview in het programma Matchday van Supergaande sprak Hartman openhartig over zijn gevoelens rondom het vertrek van Slot.

Hartman benadrukte dat Slot een belangrijke rol speelde in zijn ontwikkeling als speler en dat het afscheid dan ook zwaar voor hem was. De verdediger prees de werkwijze en de visie van de trainer, en gaf aan dat hij veel van hem heeft geleerd. Het nieuws van het vertrek kwam voor Hartman dan ook als een verrassing en het heeft even geduurd voordat hij dit een plek kon geven.

Ondanks de moeite die Hartman had met het vertrek van Slot, is hij vastberaden om zich te blijven focussen op zijn eigen prestaties en het teambelang. De verdediger kijkt met vertrouwen naar de toekomst en is vastbesloten om samen met zijn teamgenoten het beste uit zichzelf te halen, ongeacht wie de nieuwe trainer van Feyenoord zal worden.