×
Home Nieuws Livescore

Engeland miraculeus gered door Bellingham en Kane op EK.

Engeland miraculeus gered door Bellingham en Kane op EK.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 1 juli 2024 00:32 uur

Het Engelse nationale voetbalteam heeft op spectaculaire wijze een uitschakeling op het EK weten te voorkomen. Tijdens de achtste finale tegen Slowakije zag het er lange tijd somber uit voor de Engelsen, met een mogelijke historische nederlaag in het vooruitzicht. Echter, in de 95e minuut van de reguliere speeltijd was het Jude Bellingham die als een ware held opstond en de gelijkmaker wist te scoren, waardoor de Engelsen alsnog in de race bleven.

De spanning bleef hoog tijdens de verlenging, waar beide teams er alles aan deden om de winst binnen te slepen. Uiteindelijk was het de ervaren aanvoerder Harry Kane die zijn team naar de overwinning leidde. Met een doelpunt in de verlenging zorgde Kane ervoor dat Engeland alsnog door kon naar de kwartfinales van het EK, tot grote opluchting van de fans en het team.

De ontsnapping aan uitschakeling zal ongetwijfeld de boeken ingaan als een van de meest memorabele momenten van het toernooi. De veerkracht en vastberadenheid van de Engelse spelers hebben ervoor gezorgd dat ze nog steeds kans maken op de felbegeerde Europese titel. Met deze overwinning zullen de Engelsen vol vertrouwen uitkijken naar de volgende uitdaging die op hun pad komt in het EK.