×
Home Nieuws Livescore

Andries Noppert droomt van tweede kans bij Oranje.

Andries Noppert droomt van tweede kans bij Oranje.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 1 juli 2024 00:16 uur

Doelman Andries Noppert heeft zijn zinnen gezet op een mogelijke terugkeer in het Nederlands elftal. De talentvolle keeper, die alle wedstrijden voor Oranje speelde op het WK 2022, hoopt in de toekomst opnieuw geselecteerd te worden. Ondanks zijn sterke prestaties begrijpt Noppert volledig dat hij dit jaar niet is opgeroepen voor de nationale ploeg.

Noppert, die indruk maakte met zijn uitstekende optredens op het wereldkampioenschap, blijft vastberaden en gemotiveerd om zijn plek in het Nederlands elftal te heroveren. De doelman is vastbesloten om hard te blijven werken en zijn kwaliteiten verder te ontwikkelen, in de hoop dat zijn inspanningen uiteindelijk beloond zullen worden met een nieuwe selectie.

Hoewel de teleurstelling van het niet geselecteerd worden dit jaar aanwezig is, blijft Noppert positief en gefocust op zijn doelen. De doelman is vastbesloten om zijn beste vorm te behouden en te blijven strijden voor een plek in het nationale team. Met zijn vastberadenheid en toewijding zal Noppert er alles aan doen om zijn droom van een terugkeer in het Nederlands elftal te verwezenlijken.