×
Home Livescore

PSV herhaalt interesse in Aster Vranckx voor EK-deelname

PSV herhaalt interesse in Aster Vranckx voor EK-deelname
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op donderdag 27 juni 2024 06:32 uur

PSV heeft opnieuw interesse getoond in de 21-jarige middenvelder Aster Vranckx, zo meldt De Telegraaf. De jonge Belg, die momenteel met zijn nationale team deelneemt aan het EK, stond vorig jaar ook al op het verlanglijstje van de Eindhovenaren. De club lijkt nu opnieuw een poging te wagen om Vranckx naar Nederland te halen.

Vranckx, die momenteel schittert op het Europese toneel, heeft de aandacht getrokken van PSV. De middenvelder wordt gezien als een veelbelovend talent en zou een waardevolle toevoeging kunnen zijn aan de selectie van de Eindhovenaren. Met zijn technische vaardigheden en spelintelligentie heeft Vranckx laten zien dat hij klaar is voor een stap naar een grotere competitie.

De onderhandelingen tussen PSV en Vranckx zouden naar verluidt in een vergevorderd stadium zijn. De club is vastbesloten om de jonge Belg binnen te halen en ziet in hem een speler met potentieel voor de toekomst. Het is nu afwachten of Vranckx openstaat voor een overstap naar de Eredivisie en of de deal daadwerkelijk tot stand zal komen. PSV hoopt met deze versterking de concurrentie aan te kunnen gaan in zowel de nationale als internationale competities.