×
Home Livescore

Belgische fans fluiten spelers uit na gelijkspel Oekraïne

Belgische fans fluiten spelers uit na gelijkspel Oekraïne
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op woensdag 26 juni 2024 22:48 uur

Na het teleurstellende 0-0 gelijkspel tussen België en Oekraïne heerst er geen feeststemming onder de Belgische fans. Ondanks dat de spelers zelf niet ontevreden leken te zijn met het resultaat, werden zij bij terugkomst op het veld getrakteerd op een fluitconcert. Dit gebaar werd door zowel Yannick Carrasco als bondscoach Domenico Tedesco als onbegrijpelijk bestempeld.

De fans hadden duidelijk meer verwacht van de Rode Duivels in deze wedstrijd. Met spelers van wereldklasse in het team, zoals Kevin De Bruyne en Romelu Lukaku, was de hoop op een overwinning groot. Echter, het lukte de Belgen niet om het net te vinden en moesten zij genoegen nemen met een gelijkspel.

Ondanks de kritiek van de supporters, blijven de spelers en de coach optimistisch over de rest van het toernooi. Ze benadrukken dat het nog vroeg in het toernooi is en dat er nog genoeg kansen liggen om te laten zien wat ze waard zijn. De teleurstelling van het gelijkspel zal worden omgezet in motivatie om in de volgende wedstrijden beter voor de dag te komen.