×
Home Livescore

Atlético Madrid verhoogt bod op David Hancko bij Feyenoord.

Atlético Madrid verhoogt bod op David Hancko bij Feyenoord.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 26 juni 2024 21:32 uur

Atlético Madrid heeft Feyenoord verrast door met een verhoogd bod op verdediger David Hancko op de proppen te komen. Eerder wees de Rotterdamse club een bod van twintig miljoen euro af, maar de Spaanse club lijkt vastberaden om de Slovaakse international binnen te halen. De onderhandelingen tussen de twee clubs zijn in volle gang en het belooft een spannende strijd te worden om de handtekening van Hancko.

De interesse van Atlético Madrid in Hancko komt niet uit de lucht vallen. De verdediger heeft indruk gemaakt met zijn sterke optredens bij Feyenoord en heeft de aandacht getrokken van meerdere Europese topclubs. Met zijn solide verdedigende kwaliteiten en zijn opbouwende spel heeft Hancko laten zien dat hij klaar is voor een stap naar een hoger niveau.

Feyenoord staat voor een lastige beslissing. Enerzijds wil de club graag vasthouden aan Hancko, die een belangrijke speler is in het team van trainer Arne Slot. Anderzijds kan een lucratieve transfer naar Atlético Madrid de club financieel versterken en ruimte bieden om te investeren in versterkingen voor de selectie. Het is een dilemma waar de clubleiding van Feyenoord zich over zal moeten buigen in de komende dagen.

De supporters van Feyenoord houden hun adem in en volgen de ontwikkelingen rondom David Hancko op de voet. Zal de verdediger zijn carrière voortzetten bij Atlético Madrid of blijft hij toch in De Kuip? De tijd zal het leren, maar één ding is zeker: de transferperikelen rondom Hancko zorgen voor de nodige opwinding in Rotterdam en Madrid.