×
Home Nieuws Livescore

Arne Slot onthult: Dit is het beste Feyenoord ooit en hierom!

Arne Slot onthult: Dit is het beste Feyenoord ooit en hierom!
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 4 september 2023 14:00 uur

Arne Slot in extase door ongekende prestaties Feyenoord

Het is een tijd van zegeningen voor Arne Slot, de trainer van Feyenoord. Na de overtuigende overwinning op FC Utrecht (1-5) kon hij zijn geluk niet op. "Ik heb nog nooit zo'n fantastisch team onder mijn hoede gehad", jubelde Slot in een interview met het Algemeen Dagblad.

Volgens de coach is dit Feyenoord op voetballend gebied het allerbeste dat hij ooit heeft gezien. Zelfs beter dan het team dat bijna de Conference League won en vorig jaar de eerste landstitel sinds 2017 veroverde. "Ons voetballend vermogen is van ongekende klasse", aldus Slot. "Al vanaf de opbouw tegen Sparta was het duidelijk dat we iets speciaals in handen hebben. Maar nu, in de eindfase, maken we pas echt het verschil."

Een belangrijke factor in het succes van Feyenoord is nieuwkomer Luka Ivanusec. Slot is vol lof over de kwaliteiten van de international uit een topland. "Hij voegt echt iets extra's toe aan het team. Zelden verliest hij de bal en hij maakt altijd de juiste keuzes." Ter vergelijking haalde Slot ook Igor Paixão aan, die volgens hem in de wedstrijd tegen FC Utrecht de eerste drie ballen verloor. "Ivanusec is ouder en ervarener, en dat zie je terug in zijn spel. Hij heeft een hoge ondergrens."

Met deze woorden zet Arne Slot de prestaties van Feyenoord kracht bij. Het team lijkt onverslaanbaar en de toekomst ziet er rooskleurig uit. De fans kunnen niet wachten om te zien wat dit geweldige team nog meer in petto heeft.