×
Home Nieuws Livescore

Marin scoort tweede EK-doelpunt na strafschop tegen Slowakije.

Marin scoort tweede EK-doelpunt na strafschop tegen Slowakije.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 26 juni 2024 19:24 uur

Razvan Marin heeft opnieuw zijn stempel gedrukt tijdens het EK door woensdagavond voor de tweede keer te scoren. De voormalige Ajax-middenvelder toonde zijn koelbloedigheid door een toegekende strafschop te benutten na een vermeende overtreding van Feyenoorder Dávid Hancko. Met deze goal wist Marin zijn land Roemenië op gelijke hoogte te brengen tegen Slowakije.

De 25-jarige Marin liet zien over een uitstekende penaltytechniek te beschikken, waardoor hij zijn team een belangrijk punt bezorgde in het EK-toernooi. Zijn doelpunt zorgde voor opluchting bij de Roemeense fans en gaf het team een boost om door te blijven vechten in de wedstrijd.

De prestatie van Marin onderstreept zijn waarde als speler en zijn vermogen om op cruciale momenten te schitteren. Zijn doelpunt zal ongetwijfeld bijdragen aan zijn groeiende reputatie als een betrouwbare en beslissende speler op het internationale toneel. Met nog meer wedstrijden te gaan in het toernooi, zal Marin ongetwijfeld blijven streven naar meer succes en doelpunten voor zijn land.