×
Home Nieuws Livescore

Paris Saint-Germain geïnteresseerd in Nederlandse verdediger Dean Huijsen

Paris Saint-Germain geïnteresseerd in Nederlandse verdediger Dean Huijsen
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 26 juni 2024 19:16 uur

Paris Saint-Germain heeft zijn oog laten vallen op de Nederlandse verdediger Dean Huijsen, zo meldt het gerenommeerde Franse sportblad L'Équipe. De club uit Parijs toont grote interesse in de talentvolle speler, die momenteel nog tot medio 2028 verbonden is aan Juventus. Met zijn sterke verdedigende kwaliteiten en indrukwekkende spel heeft Huijsen de aandacht weten te trekken van de Franse topclub, die hem graag aan hun selectie zou toevoegen.

De interesse van Paris Saint-Germain in Dean Huijsen komt niet uit de lucht vallen. De Nederlandse verdediger heeft zich de afgelopen seizoenen ontwikkeld tot een van de meest veelbelovende talenten in het Europese voetbal. Zijn solide optredens bij Juventus hebben hem op de radar gebracht van diverse topclubs, maar PSG lijkt nu serieus werk te maken van een mogelijke transfer.

Met nog enkele jaren te gaan op zijn huidige contract bij Juventus, zal het niet eenvoudig zijn voor Paris Saint-Germain om Dean Huijsen los te weken bij de Italiaanse club. Echter, met hun financiële slagkracht en sportieve ambities lijkt niets onmogelijk voor de Parijse grootmacht. De komende periode zal duidelijk moeten worden of de interesse daadwerkelijk uitmondt in een concrete aanbieding voor de talentvolle Nederlandse verdediger.