×
Home Nieuws Livescore

Update: Jeroen Stekelenburg deelt nieuws over Joey Veerman.

Update: Jeroen Stekelenburg deelt nieuws over Joey Veerman.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 26 juni 2024 18:16 uur

Na de teleurstellende wedstrijd van Joey Veerman tegen Oostenrijk heeft Jeroen Stekelenburg, de coach van het Nederlands elftal, een update gegeven over de middenvelder. Veerman, die een moeilijke avond beleefde op het veld, heeft de dag na de wedstrijd voornamelijk doorgebracht met zijn familie. Dit gold ook voor de andere spelers die dinsdagavond in actie kwamen.

Stekelenburg benadrukte het belang van steun vanuit de familie voor de spelers, vooral na een zware wedstrijd. De coach gaf aan dat het team zich nu richt op het herstellen en voorbereiden op de volgende uitdaging. Veerman kreeg de tijd om de teleurstelling van zich af te zetten en zich te focussen op de toekomstige wedstrijden.

De middenvelder zelf liet weten vastberaden te zijn om sterker terug te komen en zijn beste spel te laten zien. Veerman bedankte zijn familie en fans voor hun steun en beloofde hard te blijven werken om zijn prestaties te verbeteren. Het Nederlands elftal kijkt nu vooruit naar de volgende wedstrijd en is vastbesloten om te laten zien wat ze echt in huis hebben.