×
Home Nieuws Livescore

Bayern München wil Xavi Simons, RB Leipzig hoopt anders.

Bayern München wil Xavi Simons, RB Leipzig hoopt anders.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op woensdag 26 juni 2024 17:32 uur

Bayern München blijft onverminderd geïnteresseerd in de talentvolle Xavi Simons. De geruchtenmolen draait op volle toeren nu de Duitse tak van Sky Sport heeft onthuld welke rol Der Rekordmeister voor de jonge Oranje-international in gedachten heeft. De Beierse grootmacht ziet in Simons een toekomstige sterspeler die het team naar nieuwe hoogten kan leiden.

Echter, RB Leipzig blijft niet bij de pakken neerzitten en hoopt nog altijd Xavi Simons aan boord te kunnen houden. De Duitse club ziet in de talentvolle middenvelder een waardevolle toevoeging aan hun selectie en is vastbesloten om hem niet zomaar te laten gaan. De strijd om Simons' handtekening belooft dan ook nog lang niet beslist te zijn.

De 17-jarige Xavi Simons staat bekend om zijn technische vaardigheden en spelinzicht, waardoor hij al op jonge leeftijd de aandacht van Europese topclubs wist te trekken. Zowel Bayern München als RB Leipzig ziet in hem een speler met een veelbelovende toekomst en is bereid om ver te gaan om hem aan zich te binden. Het is dan ook een kwestie van afwachten welke club uiteindelijk aan het langste eind zal trekken in de strijd om Xavi Simons.