×
Home Livescore

Phil Foden verlaat EK-kamp Engeland en keert terug.

Phil Foden verlaat EK-kamp Engeland en keert terug.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 26 juni 2024 17:08 uur

Jonge Engelse voetbalster Phil Foden heeft het trainingskamp van het Engelse nationale team op het EK tijdelijk verlaten, zo heeft een woordvoerder van de Engelse voetbalbond FA bevestigd aan de pers. De talentvolle aanvaller is teruggevlogen naar Engeland om persoonlijke redenen, waardoor hij voorlopig niet bij de selectie zal zijn.

Foden, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en doelgerichtheid, was een belangrijk onderdeel van de Engelse ploeg op het EK. Zijn vertrek uit het kamp komt dan ook als een verrassing voor fans en medespelers. De reden voor zijn plotselinge terugkeer naar Engeland is nog niet bekendgemaakt, maar de FA heeft aangegeven dat de privacy van Foden gerespecteerd zal worden.

De afwezigheid van Foden zal een gemis zijn voor het Engelse team, dat hoopt om ver te komen op het EK. Bondscoach Gareth Southgate zal nu moeten beslissen hoe hij het gemis van de jonge aanvaller gaat opvangen in de komende wedstrijden. Ondanks deze tegenslag blijft het team vastberaden om te strijden voor succes en de steun van de fans te verdienen tijdens het toernooi.