×
Home Livescore

Rulli wil terug naar Villarreal als tweede doelman

Rulli wil terug naar Villarreal als tweede doelman
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 26 juni 2024 16:08 uur

Gerónimo Rulli, de Argentijnse doelman van Ajax, heeft zijn wens uitgesproken om terug te keren naar zijn voormalige club Villarreal. Volgens berichten van MARCA is Rulli zelfs bereid om genoegen te nemen met een rol als tweede keeper bij de Spaanse club. De 29-jarige keeper, die eerder ook in verband werd gebracht met Real Betis, lijkt vastbesloten om terug te keren naar Villarreal, waar hij eerder al succesvol was.

Rulli, die momenteel onder contract staat bij Ajax, heeft aangegeven dat hij graag weer voor Villarreal wil spelen en is bereid om zijn huidige situatie bij de Nederlandse club op te geven. De Argentijnse doelman genoot eerder van een succesvolle periode bij Villarreal en lijkt nu vastbesloten om terug te keren naar de club waar hij zich thuis voelt.

Hoewel er ook interesse was van Real Betis, lijkt Rulli's voorkeur uit te gaan naar een terugkeer naar Villarreal. De Spaanse club heeft nog niet gereageerd op de wens van de doelman, maar het lijkt erop dat er mogelijk ontwikkelingen zullen plaatsvinden in de transferperiode. Villarreal-fans zullen ongetwijfeld enthousiast zijn over de mogelijke terugkeer van Rulli naar hun club, die hem eerder al hielp successen te behalen.