×
Home Livescore

Van Hanegem: Frimpong moet altijd spelen in Oranje

Van Hanegem: Frimpong moet altijd spelen in Oranje
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op woensdag 26 juni 2024 14:48 uur

Voormalig voetbalicoon Willem van Hanegem heeft kritiek geuit op de prestaties van de rechterkant van het Nederlands elftal tijdens hun recente wedstrijd tegen Oostenrijk. De legendarische speler, bijgenaamd De Kromme, is van mening dat de rechterflank niet goed functioneerde en heeft daarom een advies voor bondscoach Ronald Koeman. Van Hanegem pleit ervoor om in de achtste finales Jeremie Frimpong weer een kans te geven, aangezien hij van mening is dat de jonge speler altijd in de basis hoort te staan.

Frimpong, die bekend staat om zijn snelheid en technische vaardigheden, zou volgens Van Hanegem een cruciale rol kunnen spelen in het succes van Oranje op het EK. De voormalige sterspeler gelooft sterk in de kwaliteiten van de jonge rechtsback en is ervan overtuigd dat zijn toevoeging het team ten goede zal komen. Met zijn gedurfde spel en aanvallende impulsen kan Frimpong een belangrijke troef zijn voor Nederland in de knock-outfase van het toernooi.

De suggestie van Willem van Hanegem om Jeremie Frimpong weer op te stellen, zal ongetwijfeld tot discussie leiden binnen de technische staf van het Nederlands elftal. Bondscoach Ronald Koeman zal moeten beslissen of hij het advies van de voetballegende ter harte neemt en de jonge talentvolle speler een kans geeft om zijn waarde te bewijzen op het Europese podium. De komende wedstrijden zullen uitwijzen of Frimpong daadwerkelijk de sleutel kan zijn tot succes voor Oranje op het EK.