×
Home Nieuws Livescore

Oranje herpakt zich met overwinning op Duitse amateurclub

Oranje herpakt zich met overwinning op Duitse amateurclub
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 26 juni 2024 14:08 uur

Na de teleurstellende nederlaag tegen Oostenrijk heeft het Nederlands elftal zich herpakt met een overtuigende overwinning achter gesloten deuren. De mannen van bondscoach Frank de Boer namen het op tegen de Duitse amateurclub TSV Havelse, die uitkomt in de Regionalliga Nord. Volgens bronnen van Voetbal International wist Oranje de wedstrijd met maar liefst 6-1 te winnen.

De spelers van het Nederlands elftal lieten zien dat ze veerkrachtig zijn na de tegenslag tegen Oostenrijk. Met doelpunten van verschillende spelers werd TSV Havelse op overtuigende wijze verslagen. De oefenwedstrijd achter gesloten deuren bood de kans voor De Boer om verschillende tactieken uit te proberen en spelers in actie te zien.

De ruime overwinning zal het vertrouwen van Oranje een boost geven richting de volgende wedstrijd in het EK. De spelers tonen aan dat ze vastberaden zijn om te strijden en te verbeteren na een mindere prestatie. Met deze positieve impuls hoopt het Nederlands elftal zich te kunnen herpakken en sterker terug te komen in het toernooi.