×
Home Livescore

Vaessen verruilt RKC voor FC Groningen in drieharig deal

Vaessen verruilt RKC voor FC Groningen in drieharig deal
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op woensdag 26 juni 2024 13:24 uur

FC Groningen heeft een nieuwe aanwinst binnengehaald in de vorm van doelman Etienne Vaessen. De 28-jarige keeper maakt de overstap van RKC Waalwijk naar De Euroborg, waar hij een contract heeft getekend voor de komende drie seizoenen. Met deze transfer versterkt FC Groningen zijn selectie met een ervaren doelman die bekend staat om zijn betrouwbaarheid en leiderschap op het veld.

Vaessen kijkt uit naar zijn nieuwe avontuur bij FC Groningen en is vastbesloten om zijn kwaliteiten in te zetten om het team te helpen bij het behalen van sportieve successen. De doelman heeft al de nodige ervaring opgedaan in de Eredivisie en zal naar verwachting een belangrijke rol spelen in de defensie van de Trots van het Noorden.

De supporters van FC Groningen kunnen zich verheugen op de komst van Vaessen en hopen dat hij snel zijn waarde zal laten zien in het groen-witte shirt. Met zijn ervaring en talent kan de doelman een belangrijke schakel worden in het streven van de club naar goede prestaties in zowel de competitie als eventuele bekertoernooien. De fans kijken reikhalzend uit naar de eerste wedstrijden waarin Vaessen onder de lat zal staan en zijn kunsten kan vertonen.