×
Home Nieuws Livescore

Almere City strikt ex-Barcelona talent Carbonell voor nieuw seizoen.

Almere City strikt ex-Barcelona talent Carbonell voor nieuw seizoen.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 26 juni 2024 13:16 uur

Almere City heeft met trots de komst van Àlex Carbonell aangekondigd als hun nieuwste aanwinst voor het aankomende seizoen. De middenvelder, die zijn opleiding genoot bij de befaamde jeugdacademie van FC Barcelona, zal de overstap maken van SD Amorebieta, een club die actief is op het tweede niveau van het Spaanse voetbal.

Carbonell, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en creativiteit op het veld, wordt gezien als een veelbelovend talent met een indrukwekkend voetbalverleden. De 23-jarige Spanjaard heeft zijn sporen verdiend bij diverse clubs in zijn thuisland en kijkt ernaar uit om zijn carrière voort te zetten bij Almere City in de Nederlandse Eerste Divisie.

De transfer van Carbonell naar Almere City markeert een belangrijke stap in zijn loopbaan, waarbij hij de kans krijgt om zich verder te ontwikkelen en zijn talenten te laten zien op het Nederlandse voetbaltoneel. De club is verheugd met de komst van de getalenteerde middenvelder en heeft hoge verwachtingen van wat hij kan bijdragen aan het team in het komende seizoen.