×
Home Nieuws Livescore

Erick Sánchez kiest Club América boven Ajax transfergeruchten.

Erick Sánchez kiest Club América boven Ajax transfergeruchten.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 26 juni 2024 11:48 uur

Mexicaanse journalist Fernando Esquivel heeft onthuld dat Erick Sánchez niet van plan is om de overstap te maken naar Ajax. De aanvallende middenvelder van Pachuca, een partnerclub van de Amsterdammers, stond op het punt om naar Amsterdam te verhuizen, maar heeft besloten om een contract te tekenen bij Club América. Deze verrassende wending in de transfergeruchten heeft de voetbalwereld op zijn kop gezet.

Ajax leek lange tijd in de race te zijn voor de handtekening van Erick Sánchez, maar de Mexicaanse international heeft uiteindelijk gekozen voor een avontuur bij Club América. De 24-jarige middenvelder, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en doelgerichtheid, zal nu zijn carrière voortzetten in de Mexicaanse competitie. Dit nieuws komt als een teleurstelling voor de fans van Ajax, die gehoopt hadden op de komst van de getalenteerde speler.

De transfer van Erick Sánchez naar Club América markeert een nieuw hoofdstuk in zijn loopbaan. Na succesvolle jaren bij Pachuca, waar hij zich heeft ontwikkeld tot een van de meest veelbelovende spelers in Mexico, staat hij nu voor de uitdaging om zich te bewijzen bij een topclub als Club América. De fans van de Mexicaanse club kunnen zich verheugen op de komst van deze talentvolle aanvaller, terwijl de supporters van Ajax zich zullen moeten richten op andere versterkingen voor hun team.