×
Home Nieuws Livescore

Britse media vernietigen Engelse EK-kansen na saaie remise

Britse media vernietigen Engelse EK-kansen na saaie remise
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 26 juni 2024 10:16 uur

Het geloof in de kansen van Engeland op het EK heeft een flinke deuk opgelopen na een teleurstellende prestatie tegen Slovenië. De Britse media zijn genadeloos in hun kritiek op de inspiratieloze en saaie speelstijl van het team onder leiding van bondscoach Gareth Southgate. De doelpuntloze gelijkspel tegen Slovenië heeft de twijfels over de capaciteiten van de Engelsen versterkt.

Ondanks dat Engeland als eerste kan eindigen in de poule en mogelijk Nederland kan treffen in de volgende ronde, lijkt dit slechts een bijzaak te zijn. De focus ligt momenteel vooral op de zorgen over het gebrek aan creativiteit en effectiviteit in het spel van de Engelse ploeg. Fans en analisten vragen zich af of dit team wel in staat is om ver te komen op het EK.

De druk op bondscoach Gareth Southgate neemt toe na deze tegenvallende vertoning. De roep om verandering en verbetering wordt steeds luider in Engeland. De komende wedstrijden zullen cruciaal zijn voor het herstel van het vertrouwen in het team en de hoop op een succesvolle EK-campagne.