×
Home Nieuws Livescore

Frankrijk tweede in Groep D, Deschamps kalm

Frankrijk tweede in Groep D, Deschamps kalm
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 26 juni 2024 08:56 uur

In Groep D van het EK heeft Frankrijk zich moeten schikken naar een teleurstellende tweede plek, achter Oostenrijk. Ondanks dat de Fransen nog geen verpletterende indruk hebben achtergelaten, blijft bondscoach Didier Deschamps kalm en ziet hij geen reden tot paniek. De regerend wereldkampioen heeft tot nu toe wisselvallige prestaties geleverd, met een gelijkspel tegen Zweden en een nipte overwinning op Oekraïne.

Deschamps benadrukt echter dat het toernooi nog lang niet voorbij is en dat zijn team nog steeds alle kansen heeft om ver te komen. De Franse ploeg beschikt over een indrukwekkende selectie met spelers als Kylian Mbappé, Antoine Griezmann en N'Golo Kanté, die in staat zijn om wedstrijden te beslissen. Deschamps is ervan overtuigd dat zijn spelers het beste van zichzelf zullen laten zien in de knock-outfase van het toernooi.

Hoewel de resultaten tot nu toe niet helemaal naar wens zijn, blijft de sfeer binnen het Franse team positief. De spelers tonen veerkracht en vastberadenheid om te strijden voor succes op het EK. Met de steun van het Franse publiek en de vastberadenheid van de spelers, is Frankrijk vastbesloten om te laten zien waar ze toe in staat zijn en om te strijden voor de Europese titel.