×
Home Nieuws Livescore

Van Basten onder de indruk van Chelsea-talent Cole Palmer

Van Basten onder de indruk van Chelsea-talent Cole Palmer
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 26 juni 2024 08:08 uur

Het Nederlands elftal staat voor een mogelijke krachtmeting met Engeland in de achtste finales van het EK, en een speler die Oranje in de gaten moet houden is Cole Palmer. De jonge Chelsea-middenvelder heeft indruk gemaakt op niemand minder dan voetballegende Marco van Basten. Van Basten gaf aan verrast te zijn door de kwaliteiten van Palmer, van wie hij voor dinsdag nog niet had gehoord.

Met zijn uitstekende prestaties voor Chelsea heeft Cole Palmer zichzelf op de kaart gezet als een speler om in de gaten te houden. Zijn technische vaardigheden en spelintelligentie maken hem een geduchte tegenstander voor elke verdediging. Het Nederlands elftal zal dus extra alert moeten zijn als ze het opnemen tegen Engeland en de opkomende ster Palmer.

De lof van Marco van Basten voor Cole Palmer onderstreept het talent en de potentie van de jonge Engelse speler. Zijn onverwachte opkomst in de voetbalwereld laat zien dat talent en hard werken beloond worden. Het belooft een interessante strijd te worden als Nederland en Engeland elkaar treffen op het EK, met Cole Palmer als een van de spelers om in de gaten te houden.