×
Home Nieuws Livescore

Gakpo verbijsterd over Oranje's afgang tegen Oostenrijk.

Gakpo verbijsterd over Oranje's afgang tegen Oostenrijk.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 25 juni 2024 20:56 uur

Na de teleurstellende nederlaag van het Nederlands elftal tegen Oostenrijk, blijft Cody Gakpo met vraagtekens achter. De jonge aanvaller, die zelf nog wist te scoren, staat perplex over de manier waarop Oranje werd weggespeeld. In een interview na de wedstrijd kon Gakpo zijn frustratie niet verbergen en uitte hij zijn onbegrip over de prestatie van het Nederlandse team.

Gakpo, die bekend staat om zijn snelheid en doelgerichtheid, kon na afloop van de wedstrijd geen verklaring geven voor de zwakke vertoning van Oranje. Ondanks zijn eigen doelpunt slaagde hij er niet in om het tij te keren voor het team. De aanvaller, die normaal gesproken een belangrijke rol speelt in de aanvalslinie, leek machteloos tegen het sterke spel van de Oostenrijkers.

De kritiek op het Nederlands elftal na de verloren wedstrijd is niet mals. Fans en analisten vragen zich af hoe het mogelijk is dat een team met zoveel talent zo overtuigend werd verslagen. Gakpo, die zelf nog zoekende is naar antwoorden, weet dat er werk aan de winkel is voor Oranje. De aanvaller zal samen met zijn teamgenoten moeten analyseren wat er misging en zich voorbereiden op de volgende uitdaging in het EK.