×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord's nieuwe sensatie: Luka Ivanusec maakt verpletterende indruk in Eredivisie-debuut!

Feyenoord's nieuwe sensatie: Luka Ivanusec maakt verpletterende indruk in Eredivisie-debuut!
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 4 september 2023 12:48 uur

Feyenoord verrast met nieuwe aanwinst uit het buitenland

In een recente aflevering van het populaire ESPN-programma Dit was het Weekend, waren Kenneth Perez en Kees Kwakman vol lof over de nieuwste aanwinst van Feyenoord, Luka Ivanusec. De 24-jarige linksbuiten, die voor maar liefst 8,5 miljoen euro overkwam van Dinamo Zagreb, maakte meteen indruk tijdens de Eredivisie-wedstrijd tegen FC Utrecht (1-5).

Ivanusec liet zijn waarde zien door onder andere een prachtige assist op Calvin Stengs te geven. Kwakman was onder de indruk van de volwassenheid van de Kroaat: "Hij maakte een goede indruk. Je ziet gelijk dat het een volwassen speler is. Ook in het meeverdedigen, hij weet al precies wat hij moet doen."

Perez sloot zich volmondig aan bij Kwakman's lofzang: "Je had niet het gevoel dat je naar een jonge speler zat te kijken. Maar eerder naar een volwassen kerel, die precies weet wat er van hem verwacht wordt. Hij is nog jong, maar toch al wat rijper dan de meeste Nederlandse jeugdspelers. Ik kan me voorstellen dat Arne Slot erg blij is met deze aanwinst. Hij is een ander soort buitenspeler."

Kwakman voegde eraan toe dat Ivanusec zeker hoge verwachtingen kan waarmaken: "Hij is al wat meer ervaren, dat zie je meteen. Hij heeft al voorronde Champions League gespeeld bij Dinamo Zagreb, een goede club. Ik denk dat 'volwassen' een heel passend woord is om hem te beschrijven. Hij heeft ook kwaliteit. Maar we moeten voorzichtig zijn om na één wedstrijd meteen te roepen dat hij een topaankoop is."

Met deze veelbelovende prestatie heeft Ivanusec zijn visitekaartje afgegeven bij Feyenoord en lijkt hij klaar om zijn stempel te drukken op het Nederlandse voetbal. De supporters kunnen niet wachten om meer te zien van deze talentvolle nieuwkomer.