×
Home Nieuws Livescore

Depay antwoordt op kritiek met doelpunt tegen Oostenrijk.

Depay antwoordt op kritiek met doelpunt tegen Oostenrijk.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 25 juni 2024 20:16 uur

In een spectaculaire ommekeer heeft Memphis Depay zijn critici de mond gesnoerd tijdens de wedstrijd tegen Oostenrijk. Na twee teleurstellende optredens waarin hij nauwelijks van zich liet horen, liet de spits eindelijk zijn klasse zien door zijn eerste doelpunt van dit EK te scoren. Met een doelgerichte actie brak Depay door de verdediging van Oostenrijk en schoot hij de bal koelbloedig in het net, tot grote vreugde van het Nederlandse publiek.

De goal van Depay kwam op een cruciaal moment in de wedstrijd, waarin Oranje op zoek was naar een voorsprong. Zijn doelpunt gaf het team een broodnodige boost en zorgde voor hernieuwd vertrouwen bij zijn medespelers. Na zijn treffers tegen Oostenrijk lijkt Depay weer helemaal in vorm te zijn en klaar om zijn stempel te drukken op dit EK.

De prestatie van Memphis Depay tegen Oostenrijk zal ongetwijfeld zijn critici versteld doen staan en hen doen twijfelen aan hun eerdere kritiek. Met zijn doelpunt heeft Depay bewezen dat hij een belangrijke schakel kan zijn in het succes van het Nederlands elftal. De fans hopen dan ook dat hij deze vorm vast kan houden en zijn team verder kan leiden naar glorie op dit Europees kampioenschap.