×
Home Nieuws Livescore

Van Hooijdonk kritisch op Nederlands elftal na eigen doelpunt.

Van Hooijdonk kritisch op Nederlands elftal na eigen doelpunt.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 25 juni 2024 19:40 uur

Voormalig Nederlands international Pierre van Hooijdonk heeft scherpe kritiek geuit op de prestaties van het Nederlands elftal in de eerste helft van hun wedstrijd tegen Oostenrijk. De ploeg onder leiding van bondscoach Ronald Koeman kende een moeilijke start, waarbij ze al vroeg op achterstand kwamen door een ongelukkig eigen doelpunt van Donyell Malen.

Van Hooijdonk, die bekend staat om zijn directe en onverbloemde meningen, liet weten dat hij teleurgesteld was in het vertoonde spel van Oranje in de eerste 45 minuten. De voormalige spits benadrukte dat dergelijke fouten op dit niveau niet geaccepteerd mogen worden en dat het team van Koeman snel verbeteringen moet laten zien om hun kansen in het toernooi te behouden.

De kritiek van Van Hooijdonk komt op een cruciaal moment voor het Nederlands elftal, dat hoge verwachtingen heeft voor het EK. Met de druk op de schouders van de spelers en de staf, zal het interessant zijn om te zien hoe zij reageren op deze tegenslag en of zij in staat zijn om zich te herpakken in de tweede helft van de wedstrijd tegen Oostenrijk.