×
Home Nieuws Livescore

Veerman en Schouten op schaduwlijst Borussia Dortmund

Veerman en Schouten op schaduwlijst Borussia Dortmund
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 25 juni 2024 18:48 uur

Borussia Dortmund heeft zijn oog laten vallen op twee Nederlandse middenvelders, Joey Veerman en Jerdy Schouten. De Duitse club heeft volgens berichten van Sky Sport echter een andere middenvelder als prioriteit boven de twee PSV'ers, maar Veerman en Schouten worden gezien als hoog aangeschreven alternatieven.

Joey Veerman, die momenteel speelt voor sc Heerenveen, heeft indruk gemaakt met zijn technische vaardigheden en visie op het veld. De 22-jarige middenvelder wordt gezien als een veelbelovend talent en heeft al de aandacht getrokken van meerdere Europese topclubs.

Jerdy Schouten, die momenteel uitkomt voor Bologna in de Serie A, staat bekend om zijn dynamische speelstijl en vermogen om zowel verdedigend als aanvallend bij te dragen. De 24-jarige middenvelder heeft laten zien dat hij op het hoogste niveau kan presteren en wordt gezien als een waardevolle toevoeging aan elke ploeg.

Hoewel Borussia Dortmund momenteel een andere middenvelder als prioriteit heeft, zouden Joey Veerman en Jerdy Schouten zeker interessante opties zijn voor de Champions League-finalist. Het is nog afwachten of de Duitse club concrete stappen zal zetten om een van deze talentvolle Nederlandse spelers aan te trekken.