×
Home Nieuws Livescore

Malen begint EK-debuut met eigen doelpunt voor Oranje.

Malen begint EK-debuut met eigen doelpunt voor Oranje.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 25 juni 2024 18:40 uur

Het debuut van Donyell Malen als basisspeler voor het Nederlands elftal tijdens het EK begon op een ongelukkige manier. De aanvaller maakte een eigen doelpunt in de rommelige openingsfase van de wedstrijd, waardoor hij direct in de schijnwerpers stond als de schlemiel van Oranje. Malen, die normaal gesproken bekend staat om zijn doelpunten aan de goede kant van het veld, zal ongetwijfeld balen van deze vroege misser.

Ondanks de tegenslag van het eigen doelpunt, wist Malen zich te herpakken en bleef hij strijden voor zijn team. Zijn inzet en vastberadenheid om zijn fout goed te maken, werden opgemerkt door zowel zijn medespelers als de fans. Hoewel het een moeilijke start was voor de jonge aanvaller, liet hij zien over mentale veerkracht te beschikken en niet op te geven.

Na de wedstrijd gaf Malen toe dat het eigen doelpunt een bittere pil was om te slikken, maar dat hij zich nu volledig richt op de volgende wedstrijd en het rechtzetten van zijn fout. De coach van Oranje sprak zijn vertrouwen uit in Malen en benadrukte dat iedere speler wel eens een mindere dag heeft. Met de steun van zijn team en de fans hoopt Malen zijn teleurstelling om te zetten in motivatie en zich te laten zien als een waardevolle kracht voor het Nederlands elftal.