×
Home Nieuws Livescore

Jorthy Mokio kiest vol overtuiging voor Ajax na gesprek

Jorthy Mokio kiest vol overtuiging voor Ajax na gesprek
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 25 juni 2024 17:32 uur

Ajax heeft met de komst van de zestienjarige Belgische talent Jorthy Mokio een veelbelovende aanwinst binnengehaald. De jonge speler was al overtuigd van zijn keuze voor de Amsterdamse club, maar na een gesprek met trainer Francesco Farioli was hij naar eigen zeggen 'extra overtuigd'. Dit nieuws werd maandag bekendgemaakt door Ajax, tot grote vreugde van de fans en kenners in het voetbalwereldje.

Volgens Gent-Watcher Axel Brisart geniet Mokio een uitstekende reputatie in België en wordt hij daar hoog aangeschreven. Zijn talent en potentieel zijn niet onopgemerkt gebleven, wat heeft geleid tot zijn transfer naar Ajax. De club staat bekend om het scouten en ontwikkelen van jonge talenten, en met de komst van Mokio lijkt Ajax wederom een veelbelovende speler aan boord te hebben.

De keuze van Mokio voor Ajax is een belangrijke stap in zijn nog prille carrière. De kans om onder de vleugels van trainer Farioli te mogen spelen en zich verder te ontwikkelen bij een topclub als Ajax, spreekt boekdelen over zijn ambitie en talent. De verwachtingen zijn hooggespannen en de supporters kunnen niet wachten om Mokio in het rood-witte shirt van Ajax te zien schitteren op het veld.