×
Home Nieuws Livescore

Van Halst: Koeman had Depay moeten banken bij Oranje

Van Halst: Koeman had Depay moeten banken bij Oranje
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op dinsdag 25 juni 2024 17:16 uur

Voormalig profvoetballer en analist Jan van Halst heeft zijn mening gegeven over de beslissing van bondscoach Ronald Koeman om Memphis Depay niet op de bank te zetten. In een interview met Ziggo Sport benadrukte Van Halst dat hij van mening is dat Koeman een krachtig signaal had moeten afgeven door de spits te wisselen. Volgens Van Halst had een wisselbeurt voor Depay kunnen laten zien dat prestaties de doorslag geven bij het Nederlands Elftal.

Van Halst, die bekend staat om zijn scherpe analyses, benadrukte dat het belangrijk is dat spelers zich bewust zijn van het feit dat niemand onaantastbaar is. Door Depay op de bank te zetten, zou Koeman volgens Van Halst duidelijk hebben gemaakt dat iedereen moet blijven presteren om zijn plek in het team te behouden. De voormalige voetballer is van mening dat dit soort beslissingen bijdragen aan een gezonde concurrentiestrijd binnen de selectie.

De discussie over de keuzes van Koeman zal ongetwijfeld nog voortduren in de voetbalwereld. Van Halst's opmerkingen zullen zeker stof doen opwaaien en wellicht ook bij de bondscoach zelf terechtkomen. Het is interessant om te zien hoe deze kwestie zich verder zal ontwikkelen en of Koeman in de toekomst andere keuzes zal maken met betrekking tot zijn opstelling en wisselbeleid.