×
Home Nieuws Livescore

Manchester United verlengt contract Erik ten Hag volgens Romano

Manchester United verlengt contract Erik ten Hag volgens Romano
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 25 juni 2024 15:48 uur

Manchester United staat op het punt om hun samenwerking met Erik ten Hag te verlengen, zo meldt de gerenommeerde transferexpert Fabrizio Romano. Het nieuws over de contractverlenging werd dinsdagmiddag door Romano naar buiten gebracht, wat voor opwinding zorgt onder de fans van de Engelse club.

Erik ten Hag, momenteel trainer van Ajax, wordt al geruime tijd in verband gebracht met een mogelijke overstap naar Manchester United. De Nederlandse coach heeft indruk gemaakt met zijn succesvolle werk bij de Amsterdamse club en lijkt nu klaar te zijn voor een nieuwe uitdaging in de Premier League.

De contractverlenging van Ten Hag bij Manchester United zou een belangrijke stap zijn voor de club in hun streven naar succes. Met zijn tactische kennis en leiderschap zou de trainer een waardevolle toevoeging zijn aan het team, dat momenteel onder leiding staat van interim-manager Ralf Rangnick.

Hoewel er nog geen officiële aankondiging is gedaan door Manchester United of Erik ten Hag zelf, lijkt het er sterk op dat de deal binnenkort beklonken zal worden. Fans van zowel Ajax als Manchester United zullen met spanning uitkijken naar de verdere ontwikkelingen rondom deze veelbesproken transfer.