×
Home Nieuws Livescore

Julian Baas en Jafar Bynoe transfervrij naar Sparta Rotterdam

Julian Baas en Jafar Bynoe transfervrij naar Sparta Rotterdam
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 25 juni 2024 15:16 uur

Sparta Rotterdam heeft met de transfers van Julian Baas en Jafar Bynoe twee veelbelovende middenvelders aan zich weten te binden. De club uit Rotterdam bevestigde via hun officiële kanalen dat de overgangen van Baas en Bynoe officieel zijn afgerond. Beide spelers komen transfervrij over naar Het Kasteel en zullen komend seizoen in het rood-wit te bewonderen zijn.

Julian Baas en Jafar Bynoe staan te popelen om zich te bewijzen in het Spartaanse shirt. Baas, een talentvolle middenvelder met een sterke techniek en goed spelinzicht, hoopt onder de vleugels van Sparta zijn ontwikkeling verder te kunnen stimuleren. Bynoe, eveneens een dynamische speler op het middenveld, kijkt ernaar uit om zijn kwaliteiten te tonen in de Eredivisie.

De supporters van Sparta Rotterdam kunnen zich verheugen op de komst van deze twee versterkingen. Met de toevoeging van Baas en Bynoe aan de selectie, lijkt de club goed op weg om zich klaar te stomen voor een nieuw en uitdagend seizoen. De verwachtingen zijn hooggespannen en de fans kunnen niet wachten om hun nieuwe aanwinsten in actie te zien op het veld van Het Kasteel.