×
Home Nieuws Livescore

Manchester United wil PSG-middenvelder Ugarte als versterking

Manchester United wil PSG-middenvelder Ugarte als versterking
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op dinsdag 25 juni 2024 15:08 uur

Manchester United heeft haar oog laten vallen op de talentvolle middenvelder Manuel Ugarte, zo heeft Sky Sports gemeld. De speler, momenteel onder contract bij Paris Saint-Germain, wordt beschouwd als een ideale aanwinst voor het team van manager Erik ten Hag. Ugarte's indrukwekkende spel op het middenveld heeft de aandacht getrokken van de Engelse grootmacht, die op zoek is naar versterking voor het komende seizoen.

Met zijn technische vaardigheden en tactisch inzicht zou Ugarte een waardevolle toevoeging zijn aan het team van Manchester United. De club is vastbesloten om de Uruguayaanse middenvelder aan te trekken en is naar verluidt al in gesprek met PSG over een mogelijke transfer. Ugarte zelf zou ook openstaan voor een overstap naar de Premier League, waar hij zijn talent verder kan ontwikkelen en zich kan meten met de beste spelers ter wereld.

De interesse van Manchester United in Ugarte komt op een cruciaal moment voor de club, die zich wil versterken om weer mee te kunnen strijden om de prijzen. Met de ervaring en kwaliteiten van Ugarte in het team zou United een flinke stap voorwaarts kunnen zetten in haar streven naar succes. Fans van de club zullen dan ook hoopvol uitkijken naar de ontwikkelingen rondom deze potentiële transfer en de impact die Ugarte zou kunnen hebben op het spel van Manchester United.