×
Home Nieuws Livescore

NOS biedt extra tussenstanden, maar trekt snel terug

NOS biedt extra tussenstanden, maar trekt snel terug
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 25 juni 2024 07:40 uur

Tijdens de spannende voetbalwedstrijd tussen Kroatië en Italië wilden veel televisiekijkers ook op de hoogte blijven van de verrichtingen bij de wedstrijd tussen Albanië en Spanje. De NOS speelde hier handig op in door een extra balk met tussenstanden toe te voegen aan de uitzending. Op deze manier konden fans beide wedstrijden tegelijkertijd volgen en hoefden ze niets te missen van het spektakel op het veld.

Echter, tot verbazing van de kijkers, besloot de omroep na enkele minuten om de extra balk met tussenstanden weer te verwijderen. Dit zorgde voor verwarring en teleurstelling bij degenen die graag op de hoogte wilden blijven van beide wedstrijden. De NOS heeft nog geen verklaring gegeven voor deze plotselinge wijziging in de uitzending.

Het incident heeft geleid tot gemengde reacties onder de kijkers, waarbij sommigen begrip tonen voor de keuze van de omroep, terwijl anderen teleurgesteld zijn dat ze niet langer beide wedstrijden tegelijkertijd kunnen volgen. Hopelijk zal de NOS in de toekomst beter communiceren over dergelijke wijzigingen, zodat de kijkers weten wat ze kunnen verwachten tijdens live sportuitzendingen.