×
Home Nieuws Livescore

Bart Verbruggen vertrouwt op mental coach voor EK succes

Bart Verbruggen vertrouwt op mental coach voor EK succes
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 24 juni 2024 22:48 uur

De jonge doelman Bart Verbruggen heeft al op jonge leeftijd de waarde van mentale coaching ontdekt. Sinds zijn vijftiende werkt hij nauw samen met een mental coach om zijn prestaties op het veld te verbeteren. Als lid van het Nederlands elftal, beter bekend als Oranje, streeft Verbruggen ernaar om fouten te minimaliseren en zijn mentale veerkracht te versterken.

Tijdens het Europees Kampioenschap voetbal zet Verbruggen zijn mentale coaching voort door regelmatig te overleggen met zijn mentale klankbord. Hij is vastbesloten om elke kans te benutten om zijn mentale kracht te versterken en zijn focus scherp te houden. Door openlijk te praten over zijn gedachten en emoties, hoopt Verbruggen zijn zelfvertrouwen te vergroten en zijn mentale weerbaarheid te versterken.

Als doelman is het cruciaal om snel te kunnen schakelen en onder druk te presteren. Verbruggen begrijpt dat zijn mentale gesteldheid een grote rol speelt in zijn spel en daarom investeert hij actief in zijn mentale welzijn. Door te blijven werken met zijn mental coach, toont Verbruggen zijn toewijding aan het verbeteren van zowel zijn fysieke als mentale capaciteiten, in de hoop zijn team naar succes te leiden op het EK en daarbuiten.