×
Home Nieuws Livescore

Rangnick gewaarschuwd: Oranje even sterk als Frankrijk op EK.

Rangnick gewaarschuwd: Oranje even sterk als Frankrijk op EK.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 24 juni 2024 21:08 uur

De Nederlandse voetbalfans kunnen zich opmaken voor een spannende strijd op het EK, want bondscoach Ralf Rangnick van Oostenrijk heeft het Nederlands elftal gewaarschuwd. In een recent interview gaf Rangnick aan dat hij Oranje individueel net zo hoog inschat als Frankrijk, de regerend wereldkampioen en groepsgenoot van zowel Nederland als Oostenrijk op het Europees kampioenschap.

Met deze uitspraak zet Rangnick de druk op de ketel voor het Nederlands elftal, dat onder leiding staat van bondscoach Frank de Boer. De Oranje spelers zullen extra gemotiveerd zijn om te laten zien dat ze terecht op gelijke hoogte worden geplaatst met de sterren van het Franse nationale team.

De vergelijking met Frankrijk, een van de topfavorieten voor de eindzege op het EK, zal de Nederlandse spelers alleen maar meer stimuleren om te excelleren op het toernooi. De strijd tussen Oranje en Oostenrijk belooft dan ook een boeiend schouwspel te worden, waarbij beide teams tot het uiterste zullen gaan om een plek in de volgende ronde veilig te stellen.