×
Home Nieuws Livescore

Deschamps houdt Mbappé's deelname aan duel met Polen geheim.

Deschamps houdt Mbappé's deelname aan duel met Polen geheim.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 24 juni 2024 20:48 uur

De Franse bondscoach Didier Deschamps houdt de spanning erin over de mogelijke deelname van sterspeler Kylian Mbappé in de wedstrijd tegen Polen. Deschamps weigerde nog definitieve uitspraken te doen over de fitheid van de spits, die zelf optimistisch is over zijn herstel. Dit doet denken aan een eerdere situatie waarin Mbappé ook vol vertrouwen leek te zijn voor de wedstrijd tegen Oranje, maar uiteindelijk niet in actie kon komen.

Met de cruciale wedstrijd tegen Polen in het vooruitzicht, blijft de vraag hangen of Mbappé op tijd fit genoeg zal zijn om zijn team te versterken. De Franse fans hopen natuurlijk op zijn aanwezigheid, gezien zijn immense talent en doelpuntenproductie. Deschamps zal echter geen risico willen nemen met de gezondheid van zijn sterspeler en zal waarschijnlijk tot het laatste moment wachten om een beslissing te nemen.

De onzekerheid rondom Mbappé voegt een extra dimensie toe aan de aanloop naar de wedstrijd tegen Polen. Zal de spits zijn team kunnen helpen in deze belangrijke confrontatie, of zal Deschamps op zoek moeten naar alternatieve oplossingen? De komende dagen zullen cruciaal zijn voor zowel Mbappé als het Franse nationale team, terwijl de fans in spanning afwachten op nieuws over de mogelijke inzetbaarheid van hun sterspeler.