×
Home Livescore

Memphis Depay in basis tegen Oostenrijk, Koeman bevestigt.

Memphis Depay in basis tegen Oostenrijk, Koeman bevestigt.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 24 juni 2024 20:24 uur

Oranje op volle sterkte tegen Oostenrijk

Het Nederlands elftal zal dinsdagavond in de cruciale wedstrijd tegen Oostenrijk kunnen rekenen op de inzet van sterspeler Memphis Depay. Bondscoach Ronald Koeman heeft bevestigd dat Depay aan de aftrap zal verschijnen, waarmee alle twijfels over zijn basisplaats zijn weggenomen. De aanvalsleider van Oranje zal dus vanaf het begin meedoen in het laatste groepsduel van het EK.

Koeman heeft in de aanloop naar de wedstrijd benadrukt dat hij geen moment heeft overwogen om Depay op de bank te laten starten. Met zijn ervaring en kwaliteiten is Depay een onmisbare schakel in het team, en de bondscoach is ervan overtuigd dat de aanvaller een belangrijke rol zal spelen in het streven naar een overwinning op Oostenrijk. De fans kunnen zich dus verheugen op een Oranje dat op volle sterkte zal aantreden.

Depay zelf is ook vastberaden om te schitteren op het Europese podium. Met zijn creativiteit, snelheid en doelgerichtheid is hij een van de spelers waar de tegenstanders rekening mee moeten houden. De wedstrijd tegen Oostenrijk belooft dan ook een spannende strijd te worden, waarin Depay en zijn teamgenoten alles zullen geven om de volgende ronde van het EK te bereiken.